duminică, 14 decembrie 2008

Bebelusii

Exista pe lume bucurie mai mare decat aceea de a avea un bebelus ? Iti umple inima de bucurie numai cu un zambet sau o atingere, ca sa nu mai spun de primele cuvinte, primii pasi, primul dintisor...prima nazbatie. Pentru mine Bianca este TOTUL.

6 comentarii:

  1. Am adormit cu zambetul pe buze, privind-o, sunt FERICITA, ea e motivul, Bianca - comoara mamei cea mai de pret. somn usor iubirea mea.

    RăspundețiȘtergere
  2. Iubirea mamei, te rog din suflet sa nu racesti puiule, da ?! Dar de ce, cum s-o fi intamplat? Dezbracata nu a fost afara ( a fost frig zilele asta si-asa n-a stat mult la joaca afara ) rece nici atat n-a baut sau n-a mancat, contact cu copii n-a avut...off, ce mi-e mila cand o vad ca-si taraie mucisorii dupa ea.

    RăspundețiȘtergere
  3. Si totusi s-a imbolnavit, am facut sarbatorile numai in casa, nu am iesit si noi la plimbare pe afara deloc, nici macar in noaptea de Revelion, tusea foarte rau si ii curgeau niste muci...
    Am intrat si in 2009 tot cu muci la nas si am asteptat, ba ca nu se lucra la dispensar, ba ca se simtea mai bine, cica...si uite asa intr-un final am ajuns si la medic, pe 7 ian, cand nu mai avea nimic, dar totusi am fost. Acum totul e ok. SANATATE MULTA TUTUROR

    RăspundețiȘtergere
  4. Si a mai trecut o luna, o luna din viata ei, cea pe care o iubesc cel mai mult pe lumea asta, Bianca - cea care imi da puterea de a trece peste orice, de a merge mai de parte, mai ales acum cand trecem prin nenorociata asta de criza.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce sa mai - SUNT FERICITA - Bianca vorbeste din ce in ce mai mult, pe zi ce trece, invata mai multe lucruri noi, deja stie o goaza de cuvinte si le spune atat de frumos, asa de frumos se aud din gurita ei de bebelus incat cred ca intr-o zi o sa ma topesc, de fericire. Nu am crezut niciodat ca voi fi atat de fericita cand voi avea un copil, dar ase e, nimic nu se compara cu asta si imi doresc din tot sufletul sa ma tina Dumnezeu sanatoasa, sa imi de-a putere de munca s-o fac mare, sa o ajut sa isi cladeasca un viitor, bineinteles, impreuna cu tati al ei, care la randu-i o iubeste nespus de mult.

    RăspundețiȘtergere
  6. NOAPTEA, cateodata doarme in patutul ei de bebelusi, doar la 1 m de mine departare, dar mie mi-e dor de ea, cu toate ca as vrea sa doarma pana dimineata, fara intreruperi, imi doresc sa se trezeasca mai repede s-o iau in brate, sa mi-o simt alaturi de inima mea, sa-i pap o gurita mica sa o protejez asa cum numai mami a ei stie s-o faca... si acum la fel face nani de 2 ore aproape si deja mi-e dor de ea. " Comolica lu' mamica "

    RăspundețiȘtergere