sâmbătă, 13 decembrie 2008

Ce am mai facut in ultimii 2 ani ?

Mai nimic, adevarat, de cand stau acasa cu Bia, parca m-am prostit chiar. Acum le dau dreptate prietenelor care au trecut prin asta. Toata viata se rezuma numai la nevoile bebelusului, am uita ca exist, parca; nu mai stiu sa merg pe strada, nu mai stiu sa ma imbrac, nu mai stiu ce-i nou prin oras...intr-un cuvant NIMIC.

8 comentarii:

  1. si uite asa trece viata pe langa mine si eu pe langa ea. A mai trecut o zi fara sa fi cunoscut ceva nou sau pe cineva, faca sa fi facut altceva decat "bebelus", tv si internet...Oare asa se traieste viata ???

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce vreme nasoala...si era duminica, o alta speranta de plimbare s-a spulberat, off...

    RăspundețiȘtergere
  3. lasa ca mai vine si alta duminica

    RăspundețiȘtergere
  4. plimba-te prin ploaie, e mai romantic

    RăspundețiȘtergere
  5. Am scapat azi...pana la urma, am iesit putin la plimbare, cu treaba-i adevarat, dar am iesit

    RăspundețiȘtergere
  6. Vin sarbatorile, ne gandim care-i meniul, facem liste de cumparaturi, socoteli, analizam cererea si oferta de invitati sau de invitatii...si speram ca maine va fi mai bine

    RăspundețiȘtergere
  7. Gata am ajuns si in 2009...ce planuri am ???

    RăspundețiȘtergere
  8. Ce planuri am ???
    Va fi un an greu, din mai multe puncte de vedere - va trebui sa reincep serviciul odata cu implinirea celor 2 anisori ai Biancai, asta daca voi mai avea unde ?!?!
    - chiar in anul asta traversat de criza financiara ne-am gasit si noi sa planificam nunta; sa ne ajute Dumnezeu s-o facem asa cum ne dorim

    RăspundețiȘtergere